A început construcţia primului din cele 2 hoteluri de 4 stele din Horezu, în zona Treapt

Oraşul Horezu are o coordonată foarte precisă, potrivit primarului Nicolae Sărdărescu: Dezvoltarea turismului la nivel naţional şi transformarea oraşului într-o destinaţie europeană.

“Din cele 2 hoteluri prin fonduri europene, deja se ridică primul cel din zona Treapt. În foarte scurt timp va începe şi construcţia celui de-al doilea hotel, la intrarea în oraş dinspre Râmnicu Vâlcea. Sunt multe pensiuni în lucru şi este un fapt îmbucurător că deja de Paşte majoritatea locurilor au fost rezervate. Cu siguranţă în această vară vom avea un număr mai mare de turişti faţă de anii anteriori. Şi dacă ne gândim la debutul sezonului de schi din acest an, Horezu este clar o staţiune pentru 4 anotimpuri”, spune Nae Sărdărescu

Totodată şi latură industrială cunoaşte investiţii private, în această primăvară se deschide o fabrică de mase plastice şi există oameni de afaceri care doresc să deschidă noi făbricuţe în zona Treapt.

În această primvără vor începe lucrările de modernizare a Bulevardului Mircea cel Bătrân dar şi reabilitarea Centrului Istoric al oraşului, zona de promenadă va arăta, potrivit edilului din Horezu, tipică oricărui oraş care şi-a păstrat latura medival – aristocratică.

Horezu este o staţiune de interes local sitaută la 50 de km de Râmnicu Vâlcea, în Oltenia de sub Munte, pe drumul naţional Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu.

Liviu POPESCU

One comment

  • Lazarescu Ioan

    Să sperăm că aceste investiții se vor realiza, merită acest oraș, avem o așezare geografică foarte bună, o istorie unică, felicitări domnului primar pentru inițiative și pentru realizări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *