A început asfaltarea Drumului Topologului, drum realizat prin POR care leagă DN 7 de DN 64

A început turnarea asfaltului pe Drumul Topologului, drumul judeţean care leagă Milcoiu de Mihăeşti, sau drumurile naţionale 7 de 64, drum care scurtează legătura cu Bucureştiul pentru toate localităţile din sudul judeţului Vâlcea.

„Am fost în şantier, lucrările sunt în grafic, este o arteră extrem de importantă pentru judeţul Vâlcea. Rugăm locuitorii din Milcoiu şi din Nicolae Bălcescu să scuze disconfortul temporar creat prin lucrările aferente acestui proiect. Cred că finalul merită acest efort. Vom avea o şosea, din fonduri europene, modernă, care va face faţă oricărui tip de trafic”, spune preşedintel Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Tot în aceste zile, drumul Brătienilor, drumul care urcă la Spitalul TBC se află în reabilitare, drum care se degradase în ultimii ani şi pe aici circulă foarte multe ambulanţe.

Preşedintele Rădulescu a verificat în această perioadă şi stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții „Refacere pod din beton armat situat pe DJ 646 E, Bodeşti – Bărbăteşti, din comuna Bărbăteşti”, o investiție aflată în plină desfășurare. Potrivt proiectului, până la sfârșitul anului, podul ar trebui redat circulației.

De asemenea, Constantin Rădulescu a mers și în comuna Frâncești, unde a verificat lucrările la proiectul „Reabilitare și modernizare DJ 646 C Băluțoaia (DJ 646B) – Mănăstirea Surpatele”, o investiție care este aproape finalizată.

Totodată, potrivit unei postări pe Facebook, președintele CJ Vâlcea a verificat și obiectivul de investitii „Reabilitare și modernizare DJ 646 B Frâncești (DJ 646) – Coșani – Dezrobiți – Șerbănești – Păușești – Barcanele – Solicești – Pietrari (DN 67), proiect care a ajuns la stadiul de 50%.

„Urmărim investițiile în derulare și lucrăm la proiecte noi. Sunt mulțumit de ritmul și de calitatea lucrărilor la aceste obiective de investiții. Imi doresc ca proiectele să fie realizate în condițiile cele mai bune pentru vâlcenii din Bărbătești, Pietrari, Păușești și Frâncești”, concluzionează Constantin Rădulescu.

AP 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *