A fost redeschisă una dintre cele mai frumoase piscine din mediul rural – Piscina de la Grădiștea

Prima piscină din județ, construită acum 8 ani, în in curtea unei școli vechi din Grădiștea a fost redeschisă, după ce anul trecut din cauza pandemiei, această zonă de agrement a fost închisă. Dar programul din această vară respectă regulile de pandemie – distanțare, măști, etc

Așadar un fost local de școală dezafectat, din comuna Grădiștea, a fost transformat într-un complex de agrement, printr-un gest îndrăzneț, al primarului Ilie Boinagiu.

Primarul a recondiționat localul școlii care era în paragină într-un modern complex care cuprinde vestiare, dușuri,  grupuri sanitare, restaurant – bar, iar în curtea acestuia avem o piscină superbă, împrejmuită de zeci de șezlonguri, așezate pe covor sintetic. Piscina are stație de clorinare și epurare a apei, astfel este reglat nivelul PH-uli, iar apa este cristalină. Complexul mai are spații de picnic, teren multifuncțional de sport, unde se poate juca tenis de câmp, fotbal sau handbal. Locația este feerică, într-un cadru natural, respirând mirosul teilor și privind, împrejur, dealurile împădurite.

Prețurile de intrare la piscină au rămas neschimbate, un bilet de intrarea costă 5 lei.

Îl felicităm pe primarul Ilie Boiangiu pentru realizările sale, atât prezente cât și viitoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *