A fost finalizată o mare investiţie în infrastructura rutieră din Râmnicu Vâlcea

Primăria Râmnicu Vâlcea a finalizat miercuri una din cele mai mari investiţii în infrastructura rutieră a oraşului, o nouă arteră de circulaţie lungă de 3,2 kilometri care leagă cartierul Ostroveni de centura de sud: DN67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu

‘Este o lucrare extrem de importantă pentru că efectiv desface traficul de intrare în cel mai populat cartier al municipiului. Aurel Sacerdoţeanu este o stradă complet nouă. Aici în urmă cu zece ani erau grădini. Dar dezvoltarea cartierului spre această parte a necesitat efectiv realizarea unei căi de comunicare cu centura de sud a oraşului. În acest sens, cei care vin dinspre Drăgăşani, Slatina sau Târgu Jiu pot foarte bine intra în municipiu pe această parte. La fel şi plecarea din Râmnic se va realiza mult mai aerisit utilizând noua arteră de circulaţie’, a declarat pentru AGERPRES viceprimarul Eduard Vârlan.

Şoseaua Aurel Sacerdoţeanu are o lungime de 3,2 kilometri şi valoarea investiţiei s-a ridicat la şapte milioane de lei, din care 98% a fost contribuţie a fondurilor europene.

Artera are două benzi, reţea de canalizare, iluminat modern, trotuare, iar ca lucrări auxiliare a fost executată şi strada Iustinian Marina (0,5 km) care face legătura între Aurel Sacerdoţeanu şi Bulevardul Dem Rădulescu.

În prezent, tot în cartierul Ostroveni se lucrează la o prelungire a Bulevardului Dem Rădulescu, de aproximativ doi kilometri care să ducă până în centura de sud a municipiului.AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *