8 şantiere vor funcţiona în acest an în comuna Galicea

Galicea va avea un an plin de şantiere, atât pe infrastructură rutieră, cât mai ales pe la nivel de sănătate, educaţia şi utilităţi.

Cele 2 drumuri judeţene care străbat comuna de la nord la sud şi de la est la vest vor intra în lucru, investiţii din fonduri europene care vor moderniza complet drumurile de pe malul stâng al Oltului.

Deja s-au semnat contractele de execuţie prin PNDL 2, pentru reabilitare , modernizare și dotare Școala I-IV,  reabilitare, modernizare și dotare Școala I-VIII, reabilitare, modernizare și dotare Dispensar uman și centru permanență.

Astfel Galicea se va putea lăuda cu o infrastructură de educaţie modernă, cu şcoli care vor avea laboratoare, săli de curs, table interactive.

La acestea se adaugă alte 3 alte obiective de infrastructură şi utilităţi: Pod din beton armat 4*21m peste râul Topolog, punct ”Drumul Morii” și punte pietonală Strada Teianca, realizare racorduri la rețeaua de canalizare menajera în comuna Galicea.

O altă lucrare care ar urma să intre în execuţie în luna octombrie este înființare sistem centralizat de canalizare menajeră în satele Cremenari și Brătia din Deal.

Aşadar sunt 8 şantiere care vor debuta anul acesta în comuna Galicea, comuna care se întinde între o deltă şi dealurile frumoase ale răsăritului de Vâlcea…

AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *