Brezoi confirmă pentru anul 2023 că este un pol turistic de top în România culturală

Cu peste 4.000 de turiști prognozați pentru anul 2023, stațiunea culturală Brezoi mai face un pas pentru a se consacra drept pol turistic al nordului vâlcean, fiind deja un brand nu doar la nivel național dar și în lume. Purtând titulatura de Brezoiul Lumii.

Este o muncă uriașă, finalul a peste 6 ani de eforturi conjugate din partea Primăriei Brezoi, mass-media, a organizatorilor celor de mai succes festivaluri muzicale, a investitorilor în turism și nu în ultimul rând al localnicilor, după cum spune primarul Robert Schell.

”Nu am fi ajuns aici fără aportul populației. O populație care în majoritatea ei a înțeles ce potențial are orașul nostru. Și că putem remodela totul și trasforma zona într-una de top. Da, Brezoiul este stațiune și datorită localnicilor de aici. Nu a fost ușor să aducem această grefă turistică atunci când nimeni nu ne dădea vreo șansă. Anul viitor? Da, bazinul olimpic, parcul, casa de cultură, noi drumuri, unele chiar agroturistice. Lucrăm pentru noi fonduri, noi transformări aici în stațiunea noastră”, spune Robert Schell.

De acum înainte în orașul Brezoi este posibil, menționează edilul, orice eveniment cultural muzical să se întâmple, de la festivaluri de jazz, film, teatru, carte, chitară, orice devine o realitate, mai ales că Brezoiul a convins iar lucrurile frumoase vor continua din ce ce în ce mai mult și mai de substanță în frumoasă capitală a nordului. Oraș care a ajuns la 900 de locuri de cazare și unde se construiește, se cumpără terenuri, se doresc puncte noi de atracție.

Să nu uităm, că stațiunea Brezoi se va afla, odată cu finalizarea autostrăzii la doar 2 ore distanță de capitală.

Dar vestea bună în domeniul infrastructurii ar putea sosi la final de an. Dar nu o vom dezvălui până când nu va deveni un fapt concret.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *