Comuna Mădulari are un centru civic elegant, unde toate instituțiile publice funcționează cu energie verde

Primarul comunei Mădulari, Daniel Dimulescu va semna în scurt timp contractele de finanțare, prin Anghel Saligny care înseamnă două proiecte extrem de importante pentru localitate: Înființare rețeau de canalizare și extindere rețea de apă.

”După ce vom finaliza și aceste două rețele vom căuta surse de finanțare pentru a finaliza de asfaltat drumurile. Astfel încât să avem o localitate cu toată infrastructura pusă la punct. Mai avem de reabilitat dispensarul, prin AfM iar prin GAL, am reușit să achiziționăm un miniexcavator pentru situații de urgență”, susține Dimulescu.

Totodată a fost modernizat centrul civic, acolo unde toate instituțiile publice funcționează cu energie verde.

”Fie cu fonduri locale, fie cu granturi, am reușit ca toate instituțiile publice, primărie, cămin, dispensar, școala, totul să aibă panouri fotovoltaice. Și în această perioadă, noi  nu avem nevoie de energie electrică din sistem. Ne-o producem noi. Vrem să îmbunătățim acest sistem și să devenim independenți efectiv la acest capitol”, spune primarul Dimulescu

Capitală a industriei extractive, aici grupul OMV având cele mai mari active din zonă, cu o populație de 1.300 de locuitori, Mădulari strânge din venituri proprii, aproape 300 mii lei (232 lei per capita), sume pe care, edilul Daniel Dimulescu, spune că le-ar putea mări după ce va finaliza complet infrastructura de utilități din regiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *