6 noi poduri peste pârâul Beica în comuna Şuşani

Echipa care conduce Primăria Şuşani are în acest an proiecte care vor desemna polul regional al sudului, vor deschide un cluster economic, printr-o reaşezare economică a celei mai mari şi frumoase localităţi vâlcene din sudul judeţului.

E vorba de o echipă sudată, consacrată prin proiectele implementate care au scos această localitate din Evul Mediu, punând-o pe o traiect care o defineşte azi, drept pol de dezvoltare regională în zona de sud a Vâlcii.

După ce pe data de 18 Ianuarie 2018 s-a semnat “Contractul de Finantare pentru Sistemul de Alimentare cu Apa în comuna Şuşani” în valoare de 8.150.000 lei (adică 81.500.000.000 lei vechi), imediat după Paşte alte proiecte au fost semnate.

“Odată cu venirea Sfintelor Paste vă comunicăm şi bucuria semnării a încă doua contracte de finanțare, respectiv “Construirea a şase poduri peste Pârâul Beica în punctele ,,Sârbi, La Hotar, La Gagila, Linia Mică Radut, Anuţeşti Ristache, La Botea 2 ‘’ în valoare de 2.550.000 lei și “Reabilitare Școala Gimnaziala Râmeşti” în valoare de 1.560.000 lei”, spune Gigi Staiu.

De altfel majoritatea proiectelor sunt deja scoase pe SEAP la licitaţie, în acest an urmând a fi demarate mai multe şantiere care vor moderniza localitatea. Se lucrează şi la PUG-ul comunei care va avea alocat un spaţiu pentru industrie şi sanatoriu.

Primăria doreşte modernizarea căminelor culturale din Râmeşti şi Uşurei fie prin fonduri europene, fie prin Compania Naţională de Investiţii.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *