Gutau: îl voi susține pe Constantin Rădulescu la președinția CJ Vâlcea

Primarul municipiului Ramnicu Vâlcea a susținut miercuri într-o conferință de presă, faptul că îl va susține pe Constantin Rădulescu, la președinția Consiliului Judetean.

“Deși au fost momente în care am declarat că sunt dispus pentru orice alianță politică în sensul dorit de cetățenii, inclusiv și cu PNL, atitudinea sau reactia luberalilor m-a determinat să spun azi că nu voi face nicio alianța cu ei. Comunicatele lor de presa in care au arătat că sunt poleiți cu aur iar eu ii murdăresc m-au dezamăgit Daca PSD, partid cu care am avut patru ani o colaborare foarte buna, cu multe proiecte reușite, îl vor desemna pe Constantin Rădulescu drept candidat, îl voi susține, voi invita oamenii sa voteze lista noastră pentru Consiliul Județean și pe Constantin Rădulescu, pentru funcția de președinte al acestei institutii’, a precizat Gutau.

Acesta i-a mulțumit personal ministrului Fondurilor Europene pentru demnitatea și curajul de a recunoaște recent, la Vâlcea, într-o reuniune a liberalilor că atât primăria Râmnicului cat și Consiliul Județean sunt campioni ai absorbției de fonduri europene.

“am tot respectul pentru un ministru liberal care a demontat minciunile liberalilor din Vâlcea, spunând că municipiul nostru și județul sunt campioni ai atragerii de fonduri europene. Sper ca aceasta declarație care a demontat toate minciunilor adversarilor mei de la PNL nu îl vor costa functia”, a mai adăugat Gutau.

La finalul conferinței Gutau a prezentat și o filmare video în care se poate observa cum “presupusa victimă” a unei altercații, Bogdan Costinescu, s-a autoaccidentat, propagând ulterior în mediul virtual ideea că a r fi fost bătut de interlopi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *