Majoritatea drumurilor din comuna Livezi urmează a fi asfaltate în acest an

Nu mai puțin de patru ani au fost necesari pentru localitatea Livezi de a fi repusă pe axa de dezvoltare, după ce o bună perioadă de timp stagnase.

Din păcate o localitate emblematică pentru județul Vâlcea, un uriaș patrimoniu de istorie pentru că aici s-a născut chiar un partid istoric vorbim de Partidul Național Liberal, dacă nu era Pia Brătianu nu vorbeam astăzi de România modernă, da, această comună fusese uitată.

O zestre considerabilă de arhitectură oltenească specifică Văii Oltețului rămăsese prizonieră întru un ev mediu târziu

Administrația Verdeș a reușit în acești patru ani să atragă sume considerabile pentru dezvoltarea comunei Livezi: astfel 500 de miliarde de lei vechi au intrat în bugetul primăriei bani care urmează a fi investiți în utilități, apă, canalizare, asfaltarea majorității drumurilor din localitate dar și o nouă legătură cu județul Gorj prin Dănciulești

“Vorbim de 10 km de drumuri de interes local, drumuri care sunt practic imposibil de folosit când plouă. Oameni izolaţi, oameni la care nu putea ajunge ambulanţa, oameni care din păcate şi decedaţii şi-i duceau în braţe. Aceşti oameni au fost ignoraţi ani buni. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără diligenţe la Bucureşti, fără a insista, fără a cere autorităţilor centrale dreptul locuitorilor la civilizaţie. Fără a fi un avocat al acestei comune. A venit momentul să spunem că am început doar, reuşita va fi doar după ce aceste proiecte, semnate şi finanţate vor fi implementate. Cu sprijinul comunităţii, cu multă seriozitate din partea angajaţilor şi a firmelor care au câştigat lucrările, le vom răzbi””, spune edilul din Livezi.

Se poate spune în sfârșit că localitatea livezi a reintrat pe o axă de dezvoltare iar următorii patru ani vor fi decisivi pentru a vorbi despre Livezi ca un Pol Regional de Dezvoltare

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *