Cel mai frumos parc de aventură vă aşteaptă la Vaideeni, pe Valea Cernei

În judeşţul Vâlcea, la Vaideeni funcţionează primul Adevnture Park spectaculos din judeţul Vâlcea, pentru copii şi adulţi, în zona Cerna, în complexul turistic al Pensiunii Cerna.

De altfel, aici există una din cele mai renumite pensiuni vâlcene unde an de an, are loc Festivalul Naţional de Sculptură în lemn al Drjubarilor, operele participanţilor putând fi admirate în complexul turistic.

Administratorii pensiunii au demarat anul trecut un amplu proiect care implică amenajarea zăvoiului Cernei într-un imens parc de aventură pentru copii şi adulţi care include tot felul de obiective, dintre care amintim tiroliene şi trasee suspendate printre arbori. 

traseele au fost finalizate, acestea au fost completate cu partea de protecţie şi siguranţă în următoarele iar parcul a fost deschis pentru public

Traseele însumează 378 de metri, două pentru copii şi unul pentru adulţi care înseamnă platforme la fiecare arbore şi elemente de traversat gen punţi diferite: “puntea bunicului”, “Paşii Mărunţi”

“. Acest parc este accesibil tuturor celor care vin aici şi sunt convins că parcul va deveni unul îndrăgit de cei mici şi cei mari”, spune Adrian Bondoc.

Program: Zilnic 10:00 – 18:00
Conditii si Tarife:
Traseu MOV – 15 lei / traseu
Vârsta 6 – 12 ani
Greutatea 20 – 60 kg
Înălțimea 120 – 159 cm

Traseu Galben – 20 lei / traseu
Vârsta 8 – 65 ani
Greutatea 40 – 100 kg
Înălțimea 140 – 200 cm

Complexul turistic Cerna este situat în comuna Vaideeni, pe valea râului Cerna, la intrarea în defileu, la poalele Munţilor Parâng. Comuna Vaideeni este una localităţile  vâlcene frecventate de turişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *