Andrei Gheorghiu este candidatul USR pentru Primăria Râmnicu Vâlcea

M-am înscris în competiţia internă pentru desemnarea candidatului USR la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Este timpul să fim uniţi si să ne câștigăm dreptul de a avea un primar cinstit care să fie ghidat de interesele râmnicenilor.
Administrația din Râmnicu Vâlcea este depășită, nu a avut rezultate pentru cetățenii oraşului, nu a existat nicio viziune pentru municipiului nostru, nicio strategie, niciun plan, nicio gândire privind dezvoltarea. Îmi propun scoaterea Râmnicului din zona de declin economic și demografic, revitalizarea orașului, să aducem nevoile vâlcenilor în atentia primăriei şi să transformăm administrația locală într-un motor de dezvoltare.

Cred că dezvoltarea orasului și creșterea calității vieții cetățenilor săi sunt posibile doar cu implicarea oamenilor cinstiți, profesioniști, inteligenţi, dedicaţi şi cu viziune nouă. De astfel de profesioniști este nevoie în conducerea oraşului, de o echipa puternică, pregătită, care alături de mine să schimbe în bine Râmnicu Vâlcea. Schimbarea este necesară, este posibilă si nu este una complicată, schimbarea este fără interese personale si cu tot timpul şi cu toată energia pusă în folosul râmnicenilor. Alături de o echipă de succes îmi propun să transform oraşul în care am crescut şi pe care îl iubesc întru-un municipiu puternic, dezvoltat si atractiv. Ne propunem să punem accentul pe fonduri europene, atragerea de investiţii, educație, tehnologie, conectivitate, digitalizare, pregătirea funcţionarilor publici, debirocratizare, calitatea vieții si sectorul social.

Cred că există o majoritate covârșitoare care îşi doreşte un nou început, o resetare pentru oraşul nostru, care, din pacate, este administrat acum, pe baza unor interese obscure, de nişte politicieni care şi-au depășit termenul de expirare. Alegerile locale din acest an sunt o șansă crucială pentru a îndrepta oraș nostru în direcția dezvoltării pe care cu toții ne-o dorim!Avem oportunităţi pe care le putem utiliza pentru a dezvolta orașul, a atrage investitori si implici locuri de muncă bine plătite, pentru a ne moderniza, dar ele au fost nefolosite, deoarece Gutau nu își doreste investitori și un oras dezvoltat, ci un oraș capturat de grupul lui de interese. Din păcate, noi, cei care am votat sau cei care nu am ieșit la vot, am lăsat oraşul în mâna unor oameni nocivi si egoişti, fără grijă faţă de cetățeni. Aşa ceva nu mai trebuie tolerat. România este în schimbare, trebuie să se schimbe si Râmnicu Vâlcea.

În tot acest demers avem alături oameni profesioniști și dedicați care ne sprijină. Vă invit si pe voi să fiți alături de mine și de echipa USR în efortul de a schimba în bine Râmnicu Vâlcea și implicit județul.
Vă aștept alături de noi!
www.usr.ro/inscriere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *