O mică fabrică de bere artizanala va funcționa în Stoilesti

Un investitor va construi o fabrică de bere in satul Barsoiu din comuna Stoilesti Vâlcea.

“Dumnealui are intenții serioase. Deja s-a apucat de treabă,. Ceea ce a ținut de primarie, mă refer la avize a fost rapid rezolvat. O investiție privată este binevenita, asta înseamnă locuri de munca, taxe și impozite și un stimulent pentru alți potențiali investitori”, spune primarul Florin Ionescu.

Investitorul deja a inceput construcția. El  dorește să pătrundă pe  piata de bere artizanala (doar cateva sute de hectolitri pe an, intr-un spatiu redus). Atuul micilor intreprinzăroir în acest domeniu constă în faptul ca, nefiind limitati de rigorile unui proces industrial, ei pot jongla cu retetele si pot veni pe piata cu beri cu arome inedite, mereu proaspete si foarte sanatoase.

Nu este prima investiție privată din Stoilesti, până în prezent aici funcționează o brutărie, ferme de zmeur dar și mai multe întreprinderi apicole.

Faptul că localitatea Stoilesti a devenit căutată de investitori are drept cauze, investițiile publice în infratructura, rețelele de utilități, legăturile cu județele Argeș și Olt etc.

AP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *