Proiect de modernizarea şi reabilitare a Şcolii Gimnaziale Mădulari depus pe FDI

Educaţia şcolară la standarde cât mai înalte reprezinta o preocupare centrală a administratiei comunei Mădulari, potrivit edilului Daniel Dimulescu.

“Infrastructura şcolara la nivelul comunei trebuie adaptată la normele europene de calitate, în acest sens dorim să ridicăm considerabil nivelul unităţii de învatamânt, pentru a asigura elevilor si cadrelor didactice un mediu cât mai bun pentru desfăşurarea activităţii.  În acest sens am depus pe FDI proiectul care priveşte “Reabilitare, modernizare şi dotare Scoala cu clasele I-VIII Mădulari”, spune Dimulescu.

Proiectul are în vedere îmbunătăţirea procesului educaţional prin dotarea scolii cu echipamente didactice, IT si materiale specifice pentru documentare, schimbarea acoperişului, a parchetului, a sursei de încălzire. Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt atât cei peste 100 de elevi actuali ai scolii, cât si de cele peste 30 de persoane care constituie cadrele didactice si personalul auxiliar din cadrul instituţiei de învatamânt.

Valoarea prooectului este de aproximativ 50 miliarde vechi.

Totodată în Mădulari se află în procedură de licitaţie asfaltarea a 2 km de drumuri în toate satele dar şi extinderea iluminatului public cu led pe drumurile Iacovile – Bălşoara şi Mădulari – Bănţeşti.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *