În 2018, se continuă lucrările de asfaltare a străzilor din Stroeşti

Stroeşti, localitatea de unde se pleacă spre Horezu, spre Mateeşti, spre Cernişoara, spre Copăceni, paleta de culoare a Văii Cernei, localitatea unde cireşii dau cele mai mari fructe din tot judeţul, unde sunt cele mai multe firme de construcţii nou înfiinţate, unde sfatul de dimineaţă al bătrânilor din centrul civic decide  drumul de viitor al comunei.

Este o localitate inedită, locul boierilor Stroescu, ţinut de dincoace de Măgura, localitate pe care Toma Ciolacu o doreşte un popas elegant în ţinutul Olteniei de sub Munte.

Investiţiile în 2018 vor continua din punct de vedere al infrastructurii, astfel încât alături de apă, canal, asfaltul să fie o condiţie minimă de confort pentru locuitorii din Stroeşti.

„Vreau să menţionez că am reuşit achiziţionarea unui tractor prin GAL cu toate dotările, pentru că aveam unul vechi de 13 ani.  Astfel parcul logistic al primăriei s-a îmbunătăţit. S-au terminat totodată garajele pentru microbuze si buldoexcavatorul primariei. Am reuşit la finalul anului trecut, în decembrie, să astfaltăm str Magura în satul Ciresu și str. Mitu Săraru din satul Stroești. Mai pot fi adăugat şi faptul că s-a definitivat si alimentarea cu apă din satul Dianu si functioneaza foarte bine. Pentru anul 2018 urmează să fie asfaltate străzile Boalca şi strada Glod din satul Cireșu. La iluminatul public s-a continuat montarea a  încă 175 lampi cu led”, spune primarul Toma Ciolacu.

Comuna Stroești se dezvoltă cu fiecare an, căpătând o imagine atractivă pentru o localitate rurală. Se asfatează, se reabilitează imobilele publice, comunitatea beneficiază de toate utilitățile, iar asta pentru că administrația publică locală lucrează transparent și în folosul comunității.

La sfârșitul anului trecut, comuna Stroești a primit finanțarea pentru obiectivele de investiții privind reabilitarea dispensarului medical și asfaltarea ulițelor din toată localitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *