La Diculesti continuă lucările de infrastructură

Comuna Diculeşti continuă procesul de modernizare a infrastructurii, priorităţile primarului Armand Cupăreanu fiind reţelele de apă şi canal, încheierea asfaltării drumurile săteşti, amenajarea de parcuri dar şi un ambiţios proiect de a conecta localitatea la reţeaua de gaze naturale.

“Pentru investitori este nevoie de gaze naturale. Şi nu doar atât, în paralel cu restricţiile de aprovizionare cu lemne pentru foc, cu preţul care creşte la acest combustibil, gazul natural devine o necesitate şi, deja din ce în ce mai mulţi locuitori doresc ca la Diculeşti să aducem gazele. Demersurile noastre sunt înaintate în acest sens şi sperăm să venim în curând cu o veste bună”, spune Armand Cupăreanu.

De curând, Ministerul Dezvoltării a aprobat comunei Diculeşti două proiecte respectiv, extinderea rețelei de alimentare cu apă în toată comuna Diculești, astfel că şi ultimele cătune vor avea reţea de apă potabilă, precum şi construirea unei săli de sport.

Armand Cupăreanu aşteaptă rezultatul şi la proiectul pe POR, privind modernizarea şi dotarea şcolii gimnaziale, unde învaţă 300 de copii, iar pe perioada vacanţei de vară, şcoala se igienizează, se montează parchet nou şi se dotează o sală de clasă cu mobilier nou.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *