Parcul din centrul Râmnicului a fost finalizat

Vineri a fost finalizat cel mai nou parc din Râmnicu Vâlcea, o combinaţie elegantă  de alei, zone verzi, stâlpi de iluminat şi arbuşti ornamentali.

„Chiar dacă spaţiul nu este generos, am reuşit ca într-o suprafaţă relativ redusă, încadrată de trei clădiri moderne să compatibilizăm un parc, astfel încât să completăm zona modernă a oraşului. Aici, ştim că era o parcare şi intratul sau ieşitul din această parcare, îngreuna traficul pe Calea lui Traian, aşa că cea mai bună soluţie a fost de a optimiza într-un parc acest spaţiu. Având în vedere că în acest an va fi gata şi parcarea de 200 de locuri din zona centrală, nu se mai motiva să păstrăm acesastă zonă. Cine vrea să ajungă la cele două centre comerciale sau la claădirea de birouri, poate parca la Romarta, apoi vine prin pasajul subteran aici”, spune viceprimarul Eusebiu Veţeleanu.

Parcul nou creat se află între River Plaza Mall, Cozia Mall şi Office Center (vechiul SOCOM).

Valoarea proiectului se ridică la valoarea totală de 291,02 mii lei inclusiv TVA, respectiv 64,49 mii de euro înclusiv TVA. Parcul include alei, iluminat modern, arbuşti, aspersoare.

În acest moment se mai lucrează la un alt parc, Parcul Ostroveni care va fi finalizat de Înalţare. Tot în zona centrală, pe 15 iunie se aşteaptă finalizarea platoului centrală, zona de promenadă.

În proiectul municipalităţii se află şi un parc în zona nord.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *