Râmnicu Vâlcea Week vă doreşte un Paşte Fericit, dragi prieteni

După un an şi jumătate, revista Râmnicu Vâlcea Week a reuşit, sperăm noi, prin poveştile sale, prin reportaje, prin informaţiile sale, printr-o politică echilibrată, să aducă multă căldură, un pic de optimism, acea linişte şi speranţă, miracolul divin al reînvierii noastre ca naţie, singura naţie şi latină, şi ortodoxă.

Ne-am adresat acelor români din Vâlcea care poate au uitat cât de frumos este acest judeţ binecuvântat de Dumnezeu, ne-am adresat românilor care acum sunt la muncă în Spania, în Italia, în Marea Britanie, în Germania, în Grecia şi pe alte meridiane. Le-am spus ce mai e nou pe la ei pe acasă, în satul lor, pe uliţa lor, cum au înflorit pomii, cum a mai apărut un loc de muncă, cum sunt verile şi iernile pe dealurile lor de acasă.

Ne-am adresat românilor frumoşi care vor să trăiască altfel aici, în Vâlcea României.

Tuturor le dorim azi Un Paşte Fericit. Mai ales celor care nu sunt lângă familii şi care au lacrimi când îşi ţin în braţe, virtual, copiii, le suntem alături pentru a le oferi aici un colţ de Vâlcea dragă, un Vâlcea de acasă.

Le dorim un Paşte Fericit celor care ne citesc zi de zi, care ne distribuie materialele, care sunt mândri că sunt vâlceni.  Şi le promitem că vom fi mereu aici, mereu aproape, oferindu-le cu drag poveştile de Vâlcea.

Hristos a Înviat, dragii noştri cititori, dragii noştri prieteni!

Redacţia

Paste2

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *