21.735 este cifra exactă a asasinatelor Guvernelor României în dosarul Autostrăzii Sibiu – Piteşti

Cifra este înfiorătoare şi ne-a cutremurat, atunci când am aflat-o. Asta înseamnă numărul de morţi pe Valea Oltului şi Dealul Negru între anii 1989 şi 2018. Deja, de la începutul anului acesta avem 23 de decese pe DN7 şi numărul creşte de la an, odată cu dimensionarea traficului pe acest culoar de transport

Cine este de vină? Probabil că poliţia ne-ar da explicaţii puerile, care ţin de regulile de circulaţie, noi spunem că vinovaţii principali sunt de fapt toţi miniştrii Transporturilor şi toţi directorii CNAIR/ CNADR din 1990 până în prezent. Toţi sunt criminali din oficiu pentru cei care au murit pe DN 7!

Din aceste cifre, peste 3500 sunt minori, avem chiar copii de până la 2 ani, 10.200 sunt tineri cu vârste între 20 şi 35 de ani şi un număr de 2.300 sunt străini, francezi, italieni, ruşi, maghiari şi bulgari.

Pentru că traficul internaţional de mărfuri, de persoane, turistic se desfăşoară pe o stradă cu 2 benzi, în condiţiile în care din 1972 această rută a fost angajată de autorităţi pentru a deveni autostradă, adică drum cu 4 benzi. Dar doar pe hârtie!

Deci, autorităţiile din România, să spunem postdecembristă, ştiau care este cauza pentru care se moare pe DN 7, dar nu au făcut nimic, dimpotrivă au boicotat cu bună ştiinţă această afacere.

La aceste decese nu vrem să adunăm pagubele economice care se datorează acestui drum obositor… de la Sibiu la Piteşti se fac 3 ore jumătate (vara în sezon, 4 ore), în timp ce în cazul unei autostrăzi de 120 de km, acest timp ar fi de o oră. Deci cifrele ar da miliarde de euro ca pagube.

În concluzie vorbim de guverne criminale şi sabotaj economic. Am spune prin incompetenţă. Dar nu credem că e doar asta. Noi spunem că este cu intenţie, cu premeditare.

Pentru că toate guvernele şi tare mi-e teamă că şi acesta din prezent este la fel de vinovat, vor altceva! Toate au vrut cu prioritate Autostrada pe Valea Prahovei.

Pentru că acolo sunt cele mai multe afaceri ale mafiei din România, ale parveniţilor tranziţiei, acolo sunt cele mai multe spălări de bani, acolo este o mafie transpartinică, acolo sunt cele mai multe investiţii imobiliare. Acolo pământurile sunt El Dorado pentru toate grupurile infracţionale politice.

Toate guvernele au afaceri directe sau indirecte cu mafioţii sau cu mânăriile de pe Valea Prahovei. Ei ştiu că dacă se face autostrada Sibiu – Piteşti, tot traficul de pe Valea Prahovei cade la jumătate. Şi pentru ani buni, nicio bancă nu ar finanţa o a doua autostradă pe Comarnic – Braşov. Şi atunci ne mint cu neruşinare, tărgănează orice act. Omoară oameni! Omoară economia!

Nu le pasă! De la cel mai mic funcţionar de la CNAIR până la director, de la cel mai redus mintal din Ministerul Transporturilor până la capul departamentului, în 30 de ani, avem criminali, criminali prin prostie, prin reavoinţă, prin bunăştiinţă. Avem de a face cu cu cel mai periculos sistem de guvernământ care nu vrea să ia nicio măsură şi îşi ucide cetăţenii şi pe ai săi şi pe cei din afară care vin în România.

Cum altfel motivezi….3 ani pentru un studiu de trafic, 1 an jumătate pentru un aviz de mediu, 4 luni pentru a avalua ofertele. Sau mai bine spus 1 an şi 4 luni? Pentru că licitaţiile au cel puţin un an jumătate, păi, chiar dacă nu era avizul de mediu, se putea foarte bine , în tot acest timo, analiza situaţia firmelor care au depus oferete în  acest timp.

Nu, este mai mult decât atât. Este ceea ce nu am vrut să credem, este clar o acţiune bună ştiinţă. Nu se vrea această autostradă. Cei peste 20.000 de morţi, pagubele economice, sunt mai puţin importante faţă de mafia de pe Valea Prahovei.

Aceea trebuie făcută, chiar dacă Bruxelles zbiară de 10 ani, chiar dacă mor copii pe Valea Oltului, chiar dacă Reanult protestează.

Ce dracu să câştige la Vâlcea, prin munţi, pe unde metru pătrat nu este niciun 1 euro, faţă de Buşteni unde acelaşi metru valorează 100 de euro???

Lista asasinilor economici şi morali începe cu Traian Băsescu, la loc de frunte stă Victor Ponta, urmează Dan Şova, Lucian Şova, Boagiu, Ioan Rus, Narcis Neaga, Dan Costescu şi se pare că şi Răzvan Cuc vrea să intre pe listă. Ei sunt în spatele celor 20.000 de cruci şi a interselor de pe Valea Prahovei.

 

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *