2019, un an cu multe realizări în comuna Alunu

Autoritățile locale din localitatea Alunu spun că anul 2019 a fost unul bun din punct de vedere al investițiilor. Proiectele realizate de administrația Birăruți au avut finanțare, cel mai important fiind cel al modernizării a circa 10 km de drumuri în mai multe sate.

Primarul Cristian Birăruți a reușit să implementeze proiecte care să revitalizeze zona, scopul fiind ridicarea și îmbunătățirea standardului de viață. Astfel că, Alunu  va avea drumuri asfaltate, un Centru Social, dar și școli (Igoiu și Coltești) reabilitate. Ultimul proiect al administrației locale este cel pentru introducerea gazelor naturale, proiect ce așteaptă finanțare de la Fondul Național de Investiții. De asemenea, un drum cu o importanță deosebită care face legătura cu zona minieră Berbești – Alunu și pe care pentru prima oară din anul 1980 a fost așternut un covor bituminos, respectiv drumul județean 605C, Slăvești – Alunu – lim. județ Gorj, unde s-au finalizat lucrările de asfaltare pe o lungime de 4,3 km, este lucrarea și meritul Consiliului Județean Vâlcea.

„Investiţiile în anul 2019 s-au făcut la nivelul întregii comune, mă refer la asfalștări, la schimbat conducte de alimentare cu apă, lucrări pe situații de urgență etc. Pentru anul viitor ne vom axa pe insfrastructura de drumuri și aducerea de gaze în comună, care va duce la o creştere economică semnificativă a localităţii. Având în vedere că se apropie Sărbătorile de Iarnă, le doresc concetăţenilor mei să aibă un Crăciun fericit, cu linişte în casă şi belşug pe masă, şi un An Nou plin de realizări!“, a spus primarul Cristian Birăruți.

Claudia POPA

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *