2019 a fost un an pentru Stoeneşti în care s-au derulat investiţii de 6 milioane de euro

Pentru primarul Ghoerghe Dumbravă, anul 2019, se poate caracteriza “mulţumitor” prin prism investiţiilor în infrastructura de drumuri, apă, canal, şcoli, în localitate fiind în desfăşurare lucrări de 6 milioane de euro.

Lucrări care au schimbat imaginea comunei Stoenești, devenind una din localităţile din aria metropolitană, căutată de noi rezidenţi.

Stoeneşti este astfel în topul comunelor în care apar case noi, numărul de autorizaţii de construcţie este într-o continuă dinamică şi primăria se gândeşte la perspective agroturistice.

De asemenea, centrul comunal este un spațiu bine îngrijit, care oferă posibilitatea locuitorilor de a accesa orice serviciu într-un singur loc, fie legat de comunicare, de comerț sau de organele statului.

Școala din centru este una modernă și dotată cu echipamente și materiale necesare pentru un mediu educațional european, iar în satul Dobriceni avem o grădiniță nouă.

Comuna Stoenești are drumurile comunale și sătești asfaltate în proporție de 85% ,în condițiile în care, în urmă cu câtiva ani nu era deloc asfalt.

“Aici pot spune clar că am în comunitate un sprijin foarte bun, nu de puţine ori proiectele mari în localitate au fost discutate, dezbătute şi unele chiar iniţiate de localnici. Vrem să facem o comună aşa cum arată în Austria, în Elveţia, o localitate emblemă, curată, atractivă şi în care să vrei să locuieşti”, spune primarul Dumbravă.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *