18 lucruri care s-au petrecut la mitingul PNL Vâlcea din centrul Râmnicului

 1. Pentru a avea cât mai mulţi participanţi la miting, Cristian Buican şi-a adus şi un ciopor de oi de la Perişani, să nu se spună că au venit toţi ca oile…
 2. Un număr de 3 jandarmi au plecat din zona mitingului pentru a nu-i depăşi numeric pe participanţi.
 3. La Prefectura Vâlcea, un membru PNL şi-a găsit cheia de la maşină lângă copacul unde o pierduse în 2012, când manifestase în cadrul USL, alături de PSD, împotriva lui Bebe Ungureanu. Ce timpuri!
 4. Bogdan Pruteanu a putut foarte bine să ofere un ceai cald tuturor manifestanţilor, cheltuielile nedepăşind valoarea de 1.400 de lei.
 5. Mai mulţi membri PNL au declarat că există statul paralel, de vreme ce ei chiar sunt paraleli cu doctrina liberală; aşadar, orice e posibil.
 6. Victor Giosan s-a oprit la Humanitas să ia o carte, iar toată coloana de manifestanţi a intrat în librărie pentru a se încălzi.
 7. Celor 100 de participanţi la mitingul PNL Vâlcea li s-a alăturat şi organizaţia USR. Ulterior, cei 101 participanţi au plecat în marş spre primărie.
 8. Două tinere de la OFL nu au coborât prin pasaj pe scara rulantă ca nu cumva să se oprească, între timp, curentul. Mai păţiseră asta în Mall şi au stat blocate 1 oră.
 9. La finalul mitingului, participanţii au luat 3 taxiuri şi au plecat acasă.
 10. Sloganul “DNA să vină să vă ia” a fost cenzurat să nu cumva să se interpreteze greşit de către liderul naţional al partidului.
 11. Când au ajuns în faţa sediului CJ Vâlcea, Bogdan Lăstun şi-a pus piciorul în ghips, invitându-l pe preşedintele Rădulescu spre lift…
 12. Tot la finalul mitingului, mai mulţi participanţi au rămas blocaţi în pasajul subteran de la Cozia, negăsind ieşirea spre suprafaţă, de fiecare dată nimerind în sălile de expoziţie.
 13. Mircia Gutău l-a felicitat pe Buican pentru reuşita acestei seri, anunţând oficial deschiderea manifestărilor din centru cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.
 14. Un pensionar i-a întrebat pe participanţii adunaţi în centru la ce oră cântă Nineta Popa.
 15. A fost cea mai grea misiune pentru Victor Stănculescu, fiind obligat să fie în acelaşi timp şi avangardă, dar şi ariergardă la acest miting.
 16. Mitingul a întârziat o jumătate de oră pentru a se corecta pancarta iniţială, pe care scria “Nu pomulga-ţi codul fiscal”, şi pentru a se schimba literele de pe cea pe care scria “PDL, ciuma portocalie”.
 17. Un membru PNL protesta vehement împotriva ideii ca o companie telefonică precum “Tel Drum” să achiziţioneze o insulă în judeţul Teleorman.
 18. Pe drumul spre sediul PNL, mai mulţi membri ai TNL repetau de pe un bileţel, cu voce tare, “PNL este partid de dreapta, PSD partid de stânga”, ca să nu mai fie suprize.

de Cristian Meri în Os!

 

2 comments

 • Adevar

  Bla bla bla……toti o apa si-un pamant. Sper ca mai mult pamant si PSD si PNL si toata politica romaneasca de caca O si ziaristi xare se vand pe 3 lei !!!
  RUSINE SA VA FIE LA TOTI ZDRENTE ORDINARE CARE TRAG ROMANIA IN JOS

 • Andrei

  Un reportaj hazos!
  Cred că reporterului i-a fost greu să găsească ceva remarcabil, de bine și ales să-și exprime frustrarea printr-un reportaj glumeț!

  Eu cred că a suferit foarte mult când a scris. Se simte dezamăgirea!

  Oricum! Bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *