Klaus Iohannis a renunţat la PNL

Vorba lui Dragnea, nu fac parte, încă, din corul lăudătorilor lui Cioloş, şi nici din cel al criticilor. Are un CV, are un trecut, vom vedea care sunt prezentul şi viitorul. Adică, să vedem lista de guvern şi, apoi, primele mişcări pe sens.

Însă un lucru este cert, Klaus Iohannis a renunţat la PNL. Sau PNL nu se ridică la nivelul criteriilor străzii şi nu a reuşit, din cei, să spunem, 200 – 300 de mii de membri, să identifice un specialist, chiar dacă ar fi fost un mare anonim pentru televiziuni. Putea fi un expert din Deva, sau din Satu Mare, sau din Mizil. Gorghiu putea să vină de mână cu el la Iohannis şi spunea “El e, domnule preşedinte, e membru de-al nostru, dar nu l-a băgat nimeni în seamă până acum! Dar e genial de tehnic şi de deştept, şi bun ca premier!”

Să spui tu, ca preşedinte, că profilul de premier este cel al omului corect, necorupt, profesionist, şi să nu găseşti o astfel de proiecţie în PNL-ul tău,  atunci asta spune multe. Dacă erau atât de siguri pe ei, de ce nu l-au propus pe Predoiu?! Le era frică de stradă? Păi ce are strada să-i reproşeze lui Predoiu? A, are… Păi, şi atunci, ce vorbim?

Măcar PSD, care a ieşit mototolit din această afacere, a venit cu un nume. Deşi Voinea este “electorata”, uite că PSD a propus. PNL nu a găsit nimic prin ogradă care să corespundă străzii, determinându-l pe Iohannis să renunţe la PNL.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *