17 lucruri care nu s-au văzut la inaugurarea Mall-ului din Râmnicu Vâlcea

 1. În ziua inaugurării, Shopping City a beneficiat de o uriaşă parcare, de peste 10.000 de locuri, cuprinsă între podul de la Kaufland, strada 22 decembrie şi Nicolae Titulescu. Din păcate, parcarea era fix în trafic.
 2. Mai mulţi soţi au putut să-şi păcălească joi seara soţiile că au fost blocaţi în trafic pentru cel puţin 2 ore, d-aia nu au ajuns acasă; rămâneau de explicat urmele de la ruj…
 3. A fost prima dată în 10 ani  când în parcarea Kaufland s-a putut organiza un campionat de fotbal.
 4. În prima zi, Shopping City a organizat o tombolă cu premii pentru cei care puteau găsi un loc liber de parcare sau pentru cei care-şi găseau, în primele 24 de ore, maşina.
 5. Mai mulţi vâlceni au întrebat dacă sunt valabile şi cardurile Dovali la magazinele New Yorker, Zara şi H&M…
 6. Vineri dimineaţă au ajuns la Mall şi autobuzele de la Bălceşti, Ghioroiu şi Laloşu, plecate în cursă joi, la prima oră.
 7. Pensionarii au plecat dezamăgiţi joi dimineaţă, după ce stătuseră la cozi de la ora 3 noaptea, când au aflat că stocul de tigăi la reducere fusese cumpărat de PSD pentru viitoare donaţii în 2020…
 8. Cei de la River Plaza Mall au încercat o şmecherie la primele ore: au schimbat numele străzii Calea lui Traian în Strada Ferdinand şi, la ora 10, şi-au pus reclama la intrare cu Shopping City…
 9. Primii clienţi ai Mall-ului au fost postacii de pe Facebook, ăia care, de regulă, scriu că vor “spitale, nu centre comerciale şi nici catedrale”.
 10. Primul produs care s-a lichidat din stoc au fost pungile Carrefour, fiind cele mai solicitate, iar cu ele, vâlcenii s-au dus, ulterior, la Dovali şi Bazar Traian să-şi facă, evident, cumpărăturile.
 11. În DEX-ul oltenesc, de ieri, a intrat în circulaţie locuţiunea “şoping sity”, cea care defineşte o locaţie din Oltenia de Nord, unde se înghesuie vâlceanul când nu are ce face.
 12. Romii din Petrişor şi din Băbeni, comercianţi de fier vechi, au angajat o firmă de consultanţă care să le facă un proiect matematic despre cum ar putea să fure cei doi stâlpi înalţi de 120 de metri, unde sunt afişate reclamele.
 13. Înaintea deschiderii Mall-ului, un sobor de preoţi a înălţat un Te Deum în cinstea fostului CPL, care a trebuit să moară pentru a apărea acest complex comercial; un moment emoţionant a fost premierea, chiar de către Constantin Rotaru, a ciomăgarilor din ’89, azi ajunşi pensionari nostalgici.
 14. La intrarea în Mall, pe stânga, a fost deschis un magazin cu “descoperirile arheologice” din timpul săpăturilor: 300 de placaje, dosite într-un beci de către foştii angajaţi ai CPL, 2 metri cubi de lemn de mahon, un şifonier cu 3 uşi, o vitrină cu tot cu bibelouri şi o bibliotecă de pus pe tot peretele…
 15. Primii clienţi au plecat nemulţumiţi că nu au găsit magazine “la 38” şi au declarat că nu aruncă ei “ajutorul social”, pentru care au muncit o lună, pe tot felul de prostii nefolositoare…
 16. Cei 11 protestari #Rezist din Râmnic au sistat ostilităţile şi au preferat să vină alături de conducerea PSD la inaugurarea Mall-ului, la o cană cu vin fiert.
 17. Iar Cristian Buican a făcut mai multe poze cu mulţimea care se înghesuia la uşa Mall-ului, ajungând, în sfârşit, la celebra cifră de 900 de participanţi la mitingul de luna trecută!

de Şoping Ş-o-ndes

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *