15 lucruri absolut înfiorătoare despre Taxa Salvamont!

 1. După scandalul taxei destinate salvamont, PNL Vâlcea a crescut cu 1 procent, iar imaginea lui Cristian Buican s-a dublat, având deja 4% în sondaje.
 2. Constantin Rădulescu a fost obligat să renunţe la taxa salvamont după ce s-au strâns, doar într-o noapte, 2.345,676 de semnături, şi asta numai în judeţul Vâlcea.
 3. Procentul de 1% a fost redactat din greşeală de Carmen Alexandrescu, iniţial era 10%, ştie femeia de ce…
 4. Liberalii nu au comentat nimic la comisie, de frică, spun ei, atunci când l-au văzut pe Lera intrând pe uşă.
 5. Doi pesedişti şi 2 peneliste au votat “pentru”, respectiv “împotrivă”, neştiind ce înseamnă termenul salvamont.
 6. Primele proteste împotriva taxei de salvamont au venit din Făureşti, Bălceşti şi Lăcusteni.
 7. Localităţile din Lunca Oltului au cerut o taxă salvamar pentru cei care mai intră în apă să scoată o oaie sau o vacă.
 8. Iniţial, cota de 1% era pusă pe şpăgi, dar, după calcule şi discuţii cu agenţii economici, s-a ajuns la concluzia că suma urma să fie mult prea mare.
 9.  Când au aflat de taxă, trei hotelieri au decis să transforme, în acte, titulatura de hotel în bloc de locuinţe, confort III, decomandat, exclusiv Petrişor şi Ostroveni.
 10. După votarea taxei de 1% destinat salvamont, Lera şi colegii analizau, răsfoind revista Pro-motor, ce anume să cumpere: două X6 sau  trei Q8.
 11. Totodată, câinii Saint Bernard cu butelcuţa la gât, după anularea acestei taxe, au fost înlocuiţi cu căţeluşi Chiuhuahua, iar butelcuţa de cogniac a fost umplută cu tescovină.
 12. După Vâlcea, și Oltul, Doljul şi Giurgiul au propus, în Consiliile Județene, o taxă similară.
 13. Într-un cotidian din Vâlcea, ahtiat după cultură, a fost cerută taxa pe Salvador Dali.
 14. Da, chiar aşa, unui număr de 13 consilieri judeţeni li se recomandă să evite muntele de azi înainte, iar, dacă o fac, să nu cumva să se rătăcească… O fac pe barba lor.
 15. Liderul popularilor europeni a salutat azi direct în Parlamentul European succesul liberalilor vâlceni în urma demersului care a dus la abrogarea acestei taxe groteşti.

de SalvaMontague şi Capuleţii

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *