Senzaţional! Valeriu Amza l-a atacat pe Ion Gigi Matei, şeful său de la PSD şi primar de Râmnic

Un amănunt nesemnificativ a trecut chiar neobservat săptămâna trecută la şedinţa de Consiliul Local, atunci când efectiv primarul Ion Gigi al Râmnicului a fost luat la mişto de unul din consilierii săi fideli, Valeriu Amza.

Recapitulăm, domnul Gheorghe Ioniţă s-a apucat să-şi susţină un discurs lălâu despre universităţi, despre oraş, despre mediul universitar privat şi brusc a fost întrerupt de Valeriu Amza cu următorul text:

„Ia mai lasă-ne domne cu universităţile astea private. Că doar se vede ce iese de acolo, vai de capul lor…”.

Eu am rămas mut, unul dintre absolvenţii de privată, este chiar liderul PSD Râmnicu Vâlcea, Ion Gigi pe numele său de vedetă şi primar de Râmnic. Că doar pe vremuri era merceolog la TAPL, adică încărca şi descărca marfă. Şi ca tot omul a făcut şi el o privată. Deci domnul Valeriu Amza are o părere extrem de proastă despre Ion Gigi? Cam aşa s-ar traduce de aici, după afirmaţia dumnealului la scenă deschisă. Se poate vedea înregistrarea.

Eu, ca şi domnul Amza, absolvenţi ai unei din cele mai grele universităţi de stat, pe vremea noastră Institutul Politehnic Bucureşti avem tot dreptul din lume să ne uităm chiorâş la cei care au terminat te miri ce brâncoveni, spiru haret, ecologice etc. Nu este o discrimare, dar adevărul este că învăţământul universitar privat nu a dovedit până acum că ar fi o alternativă de calitate la cel de stat. Este un învăţământ pe care şi bunica mea de 90 de ani îl poate face. Da, poate că greşesc şi există excepţii, dar prefer să cred că Politehnica mea nu se compară cu studiile lui Ion Gigi şi alţii ca ei. Se vede asta după modul cum conduce o primărie.

Felicitări domnului Amza pentru sinceritate şi îi dorim să aibă curaj mai departe să spună ce gândeşte!

AP


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *