12 km de asfalt, 11 km de canalizare şi gaze naturale în Pesceana, prin FDI

Comuna care se întinde de la pădurea dacilor Higi şi care este botezată după râul izvorât, din scorbura unui copac, vorbim de Pesceana, a intrat într-o nouă etapă de modernizare. Strategia de dezvoltare propusă de Ion Vasile, primarul comunei Pesceana, odată aplicată va ridica standardul de viață a comunității sale.

Încă de la primul mandat și-a propus ca Pesceana să devină un loc plăcut în care oamenii să trăiască și să muncească, iar copiii să crească frumos și să învețe în școli dotate. Obiectivul său este, ca prin modernizarea infrastructurii, conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului, să crească atractivitatea și competitivitatea zonei.

în prezent, urmează a se finaliza programul de asfaltare pentru 12 km de drumuri în satele Lupoaia şi Ursoaia, proiecte lansate în licitaţie pe Fondul Naţional de investiţii. Tot pe acest fond, urmează a fi introduse gazele dar şi canalizarea pe 11 km, de-a lungul drumului judeţean care se află în proces de asfaltare.

Toate aceste proiecte ample de infrastructură vor aduce confortul de viaţă al localnicilor iar comuna Pesceana va fi una atractivă pentru cei care se reintorc acasă.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *