11 lucruri grave care au stat în spatele crizei și scandalului USR – PNL

1. Dan Barna l-ar fi sunat întâi pe Dragnea dar nu a răspuns iar Codrin l-a trimis la Simion pentru Moțiunea de Cenzură,

2. Florin Citu a venit aseară la guvern, dar din grabă a luat pachetul „celălalt” de țigări. Neșansa lui Stelian Ion.

3. Ludovic Orban nu a putut participa la ședința BPN, fiindcă era in pat la acea oră iar cârciuma nu închisese

4. Raluca Turcan a fost trimisă sa frece lampa lui Aladin, sa nu spună vreo prostie in direct pe la televiziuni.  A înțeles și a plecat la Stolo

5. La cei aproape 80 de ani ai săi, Emil Constantinescu, văzând scandalul a sunat in direct la televiziune și a anunțat că nu mai candidează pentru alt mandat, că l-au învins serviciile. A intervenit asistență și i-a dat un sedativ.

6. Citu a anunțat că va lega in viitor, după ce va ieși președinte,  scorul partidului de nivelul inflației.

7. Cei de la AUR au respirat ușurați când au fost căutați de cei de la USR pentru moțiune. După opt luni avea în sfârșit cine sa le redacteze textul.

8. Din greșală, un ministru USR când a parasit biroul, in loc să ia ficusul, a luat secretara. A doua zi i-a trimis-o nevastă-sa colet la guvern.

9. Kelemen Hunor i-a spus lui Citu sa nu zugrăvească biroul in bej, că Grindeanu a făcut comanda de mocheta roșie și nu o sa se potrivească.

10. UDMR au decis că dacă trece moțiunea de cenzura ei oricum nu pleacă acasă, sa mai piardă timpul pe drum. Îi așteaptă pe următorii la Palatul Victoria.

11. Carmen Iohannis i-a spus lui barbat-so să termine mai repede criza, sa semneze revocarea lui Stelian, că nu pierde ea biletele de City break in Barbados, cum a pierdut deschiderea mall-ului din Bali, in primăvară când cu Voiculescu.

de Ion Cristosii și Răniții

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *