10 proiecte ale Primăriei Popești așteaptă finanțare

La sfârșitul anului trecut, conducerea primăriei comunei Popești a depus la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAP) un număr de 10 proiecte. Toate aceste proiecte au fost făcute pentru îmbunătățirea infrastructurii, precum și calitate în cultură, educație și sănătate a comunității locale.

Primărița Aurora Măgura spune că bugetul local este foarte mic și nu permite realizarea a multe investiții de amploare, astfel că singura soluție este accesarea de proiecte cu finanțare guvernamentală sau europeană. Aceasta își dorește pentru popeștenii ei, drumuri asfaltate, canalizare, școli, cămine și dispensar modernizate și dotate corespunzător. Si-a făcut o strategie de dezvoltare, consultând o firmă de consultanță și astfel a întocmit aceste 10 proiecte care să poată fi eligibile și să primească și finanțare.

”Vreau să respect ce am promis în campania electorală. Oamenii au avut încredere în mine și nu vreau să-i dezamăgesc. Împreună cu echipa din primărie am făcut documentațiile pentru 10 proiecte care privesc: modernizarea și dotarea dispensarului medical; reabilitarea, modernizarea și dotarea celor două cămine culturale; asfaltarea unui drum de 10 kilometri, canalizare în satele Meieni, Dăești și Curtea; modernizarea celor trei școli și un teren de fotbal la școala din satul Dăești. Toate acestea, le-am depus la minister în data de 27 februarie și acum așteptăm și sperăm să obținem finanțarea.”, a punctat primărița.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *