10 lucruri neştiute despre precampania electorală din comuna Vlădești

  1. În primul rând, comuna Vlădeşti începe când se termină, de aceea, poliţia rutieră nu poate aplica amenzi Tirurilor, pentru că, dacă sunt oprite în trafic în localitate, remorcile totdeauna rămân pe terioriul Râmnicului.
  2. Guvernul s-a grăbit să declare alegeri la Vlădeşti pentru ca nu cumva Dediu (Măglaşi) şi Gutău (Râmnic) să-şi împartă comuna în două jumătăţi, luând fiecare câte 10 case.
  3. Partidul România Mare susţine candidatura lui Mircia Gutău, pe principiul Unirii Principatelor, cu alegerea aceluiaşi domnitor în ambele localităţi.
  4. PNL deja negociază cu Grig Crăciunescu pentru a candida, spunându-i că aici are mai mari şanse pentru locul 2 decât a avut la Râmnic.
  5. Gili Boruz a declinat oferta PRU, punând iniţial condiţia ca Sorin Ghiţă să-i fie şef de campanie şi, ulterior, consilier personal; gurile rele spun că îl dorea somelier la firmă.
  6. PSD l-a nominalizat deja pe Adrian Cosac drept candidat, după care l-a trimis în vacanţă, să nu câştige chiar cu 90%.
  7. Mai mult, PSD a organizat chiar şi o echipă de contracampanie, ca să nu se plictisească la sediul de campanie.
  8. Liberalii au căutat candidat în arborele genealogic al lui Adrian Cosac, un văr din fraţi sau nepot de departe, pe care să-l cheme Cosac Adrian.
  9. Victor Stănculescu a găsit date compromiţătoare despre Adrian Cosac – PSD, cu episoade jenante din viaţă, şi le va face publice: dat afară din clasa a IV-a, când mesteca gumă la ora de dirigenţie, unghiile netăiate într-a VII-a şi prins fumând în budă la liceu.
  10. Campania PNL va începe dinspre graniţa cu Ocnele Mari, edilul vecin, Mihai Pătru, a fost rugat să scopească 7 porci, 3 motani şi 2 cocoşi în cătunul de peste Olăneşti, în timp ce Giosan va susţine mai multe colocvii în Trundin şi Fundătura pe teme de sincretism politic, stagflaţie şi reforma lui FDR.

de Biroul Erectoral de Circumcizie

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *