Victoria PSD la Vâlcea primită cu decenţă de conducerea partidului

Deşi au şanse pentru 4 deputaţi şi un senator, având un scor zdrobitor la Vâlcea, de peste 72.000 de voturi, social-democraţii au primit decent rezultatele, spunând că nu e cazul de chefuri pe străzi sau de şampanii desfăcute.

„Este un scor de istorie pentru PSD Vâlcea, aşteptăm finalizarea numărării voturilor. Avem o echipă care a muncit toată noaptea, am păstrat non-stop legătura cu teritoriul. Da, nu ascundem faptul că ne bucură rezultatul dar asta nu înseamnă că trebuiau sparte şampanii. Dimpotrivă, am primit rezultatele preliminare cu responsabilitate şi nu uităm cel mai important lucru, aşteptările sunt mari iar noi avem obligaţia de a pune în aplicare programul de guvernare. În ceea ce priveşte rezultatele adversarilor politici, nu sunt în măsură să fac eu analizele, dar spun atât, electoratul a sancţionat un discurs cu multe derapaje, poporul nu mai vrea scandal, injurii, nu mai vrea certuri, vrea echilibru şi vrea promovarea de proiecte şi nu escaladarea unor conflicte”, spune liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Constantin Rădulescu a mai declarat că duminică la ora 21 s-a încheiat exerciţiul electoral, viaţa politică urmând să reintre în normalitate.

„Avem un proiect comun şi responsabil şi acesta este Vâlcea.  Un judeţ care va trebui să-şi urmeze cursul firesc de dezvoltare, de creştere economică, de punere la punct a infrastructurii şi de consolidare în primele 10 judeţe ca PIB în România”, a mai spus liderul PSD.

Potrivit rezultatelor preliminare din judeţul Vâlcea, scorul PSD este de peste 55%, social-democraţii obţinând din start 3 deputaţi şi un senator, urmând probabil ca în urma redistriburii să obţină un nou deputat.

AP

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *