Va rămâne Remus Grigorescu fără Bibliotecă?

Luni, 24 augurst,  la ora 14, în restaurantul City Garden din Râmnicu Vâlcea s-a discutat cu vocea tare o decapitare.

Astfel, gruparea PDL din PNL-ul vâlcean, în frunte cu o foarte cunoscută consilieră judeţeană a portocaliilor îngălbeniţi susţinea că trebuie decapitat Remus Grigorescu din fruntea Bibliotecii Judeţene Antim Ivireanu.

La masa celor guralivi s-a propus chiar căutarea articolelor de lege care prevăd incompatibilitatea dintre funcţia de consilier judeţean a domnului Grigorescu şi cea de director al unei instituţii de cultură.

Noi le spunem celor de la PDL sau PNL că domnul Grigorescu nu este incompatibil în funcţia pe care o deţine şi încercăm să înţelegem resorturile care îi împing pe pedelişti să caute această mazilire. Or avea vreun sinceurist pe la ei care moare de foame şi trebuie să i se dea o funcţie?

Nu spunem că ne dă pe spate activitatea nici a lui Grigorescu la Biblioteca Judeţeană, am fi dorit acolo să avem parte de un centru cultural în toată regula cu o cinematecă, cu multe evenimente ceva mai dinamice, cafe concert, cafenele literare, etc şi nu lansări de carte a unor oarecarea neica nimeni.

Dar aşa cum am spus nu suntem de acord nici cu tăieri de capete clamate prin pub-urile vâlcene, nu-i aşa măi pedeliştilor?

 

Augusta Moise

 

 

Loading...

2 comments

  • Digi Fonf

    Cam astfel este cantat actul de management la Biblioteca Judeteana, daca vreti sa spuneti cu adevarat adevarul:
    https://www.youtube.com/watch?v=T01-BDVRd8g

  • Henri

    Remus Grigorescu este o catastrofa pentru bilblioteca, orice pdl-ist cretin era mai bun ca director, asa ca faceti un mare rau luandu-i apararea chiar si cu jumatate de glas.
    Decizia inlocurii lui era condamnabila doar pentru ca ar fi fost decisa prin pub-uri, altminteri ar fi fost un lucru nemaipomenit. Daca chiar va intereseaza soarta bibliotecii, comanadti un audit acolo si veti fi surprinsi ce va descoperi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *