Unde era bufonul Mazăre, când medicii se înecau în lacul lui?

Radu Mazăre dincolo de fandosâcurile lui, ba Hitler, ba, Ludovic al nu ştiu câtelea, aş fi crezut că este totuşi un bun român. Mazăre care a jucat de atâtea ori rolul de bufon, a ratat să joace cel mai important rol al vieţii lui, cel de salvator.

Lacul Siutghiol este lacul drag lui Mazăre, este cel care se întinde între Mamaia şi Ovidiu, este lacul de fiţe al litoralului, zona unde domnul Mazăre a organizat tot felul de minuni, curse de yachting, etc.  Mi se pare că Mazăre are acolo şi niscai afaceri, deci lacul ăsta este o mare internă pentru şmecheraşii de litoral.

Pe lacul drag lui Mazăre, marţi s-a întâmplat o tragedie, una care a zguduit din nou paginile şi titlurile din mass-media, dar primarul caraghios nu a apărut. Sincer, aş fi vrut să-l văd pe Radu Mazăre acolo cu telefonul în mână sunându-şi în stilul său carcateristic instituţiile, prientenii care au bărci cu motor pe acest lac, luându-i cu zor, patrulând pe pontoane, strigând, gesticulând. Sincer, am crezut că primarul Mazăre va fi chiar în prima linie. L-aş fi iertat pentru tot. Mazăre ar fi demonstrat că este serios exact atunci când gravitatea unei situaţii o impune. Că Mazăre nu e doar băieţaşul în bermude înconjurat de amazoance şi cu bască roşie.

Nu, Mazăre nu a fost acolo, primarul fandosit, primarul şmecheraş nu a fost prezent la una din cele mai grele încercări prin care a trecut oraşul. Asta dovedeşte că primarul de Constanţa este doar un buforn, un circar, un speculant, unul care apare doar când e uşor, când apar camerele de filmat, când trebuie să câştige un pot.

Mihai Ionescu

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *