Un colegiu reprezentat de doi senatori PSD

Conducerea organizaţiei judeţene a PSD Vâlcea a preferat să nu comenteze trecerea senatorului PP-DD, Florinel Butnaru, la social-democraţi, dorind să afle mai întâi de la acesta motivele care l-au determinat să facă acest pas.
„Sincer am aflat din presă despre decizia domnului Butnaru de a părăsi rândurile PP-DD şi de a se alătura PSD. Nu pot să comenteze gestul său şi motivaţiile pe care acesta le-a avut, probabil că vom avea o discuţie în zilele următoare. PSD Vâlcea are strategii de a crea mai degrabă alianţe cu PP-DD la nivelul Consiliului Judeţean şi Consiliului Municipal pentru a trece proiecte. Vom aştepta zilele următoare mai multe detalii”, a declarat, secretarul general al PSD Vâlcea, Dumitru Persu.
De altfel şi senatorul PP-DD, Florinel Butnaru a anunţat că va face o conferinţă de presă în care va motiva decizia lui. Forinel Butnaru a fost în 2012 chiar adversar al preşedintelui PSD, Ion Cîlea în campania pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Acesta a ajuns senator prin redistribuire, în Colegiul Vâlcea Sud.
Prin trecerea lui Butnaru la PSD, Colegiul Vâlcea Sud este reprezentat acum în Parlament de doi senatori PSD, alături de Florinel Butnaru fiind Laurenţiu Coca, cel care a câştigat în 9 decembrie 2012, alegerile cu aproape 70%.
Trei senatori PP-DD, Florinel Butnaru, Marius Coste şi Dan Ioniţă, au anunţat, luni, în plenul Senatului, că părăsesc grupul parlamentar al acestui partid şi se alătură PSD.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *