Tineri surprinşi în flagrant în timp ce comercializau cannabis

Doi tineri au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să comercializeze 60 de grame de cannabis, a declarat marţi pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Alina Teodorescu.

‘În urma investigaţiilor efectuate a reieşit că patru suspecţi, dintre care unul minor, începând cu luna ianuarie 2013, au deţinut şi comercializat, în municipiul Râmnicu Vâlcea, diferite cantităţi de droguri de risc. Până în prezent, s-a stabilit că suspecţii au comercializat peste 500 de grame de cannabis. În urma percheziţiei efectuată de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. la locuinţa unuia dintre suspecţi, au fost ridicate alte 280 de grame de cannabis. La data de 19 octombrie, în urma probatoriului administrat în cauză, Tribunalul Vâlcea a admis propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea şi a dispus arestarea preventivă a celor patru suspecţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată’, a precizat Teodorescu.

Flagrantul a fost organizat şi realizat de poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, împreună cu cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea, suportul de specialitate fiind asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi Serviciul Român de Informaţii. La acţiune au participat şi jandarmi de la I.J.J. Vâlcea. AGERPRES

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *