Ţara arde şi preşedintele Iohannis se piaptănă…în poze

„Sunt un om norocos. În ultima vreme am întâlniri remarcabile. Deseori o duc şi pe Martha cu mine, să înveţe, să înţeleagă, să-şi amintească. În definitiv suntem ce sunt amintirile noastre. Deunăzi am avut un shooting cu preşedintele României. Martha a vorbit în limba germană cu domnul Iohannis, au comunicat foarte bine, despre şcoală, despre viaţă. Apoi Martha a pus Jazz pe telefonul mobil, ca să spargă liniştea Cotrocenilor, iar eu am încins blitzul… A ieşit bine.
Dacă ar fi să descriu experienţa mea într-un singur cuvânt, ar fi – empatie.
Uneori există pur şi simplu “chimie” între oameni, indiferent de vârstă, statut, funcţie.
Îmi iubesc meseria, îmi ador fiica, vă îndemn să ieşiţi la vot!”, a scris fotograful Simion Buia, pe Facebook.

Duminică dimineaţa postarea a fost ştearsă.

Şedinţa foto are loc în plin scandal legat de neputinţa unui sistem de a proteja şi salva un copil de 15 ani, care a reuşit să îşi anunţe propria răpire la 112.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că am ajuns la cazul Caracal pentru că guvernele din ultimii ani au umplut ţara de incompetenţi şi slugi, acuzând că principalul scop a fost de deschidere a porţilor închisorilor.

Iohannis a mai spus că rapoartele STS şi MAI pe cazul Caracal, prezentat în CSAT, au arătat deficienţe grave, inclusiv atitudinea refractară a lucrătorilor poliţiei faţă de victimă, preşedintele catalogând întârzierile drept „criminale”.

P.S. Nici nu vreau să-mi imaginez ce ar fi fost pe Facebook dacă vreun lider PSD făcea din astea…

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *