Regina rockului simfonic, Tarja, revine pentru un recital de excepţie, la Sibiu

Regina rockului simfonic, Tarja, revine după șase ani la Festivalul ARTmania și va concerta sâmbătă, 29 iulie, în Piața Mare din centrul istoric al Sibiului, au anunțat miercuri organizatorii.

„Cea mai bună voce de metal simfonic din Europa și probabil una dintre cele mai bune cântărețe ale lumii, Tarja Turunen, este noul nume confirmat pe afișul Festivalului ARTmania, eveniment care va avea loc la Sibiu, în perioada 28-29 iulie 2017. Soprana și pianista finlandeză, care a obținut faima internațională ca solistă a trupei Nightwish, își va prezenta noul album, în premieră în Transilvania, într-un concert care va avea loc sâmbătă, 29 iulie, în Piața Mare din Sibiu. Tarja, o soprană cu un ambitus excepțional, o tehnică impecabilă și un spirit rock viguros și profund, vine la Sibiu în cadrul turneului ‘The Shadows Show’, început la finalul anului trecut pentru promovarea celor mai recente dintre materialele sale, EP-ul ‘The Brightest Void’ și albumul ‘The Shadow Self'”, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Regina rockului simfonic și-a sedus publicul cu o voce incredibilă, amplă și grandioasă, a strălucit într-un extraordinar duet cu Alice Cooper sau alături de legendarii Scorpions, a câștigat discuri de aur și platină pentru vânzări în țările nordice și în spațiul germanic și este considerată cea mai bună cântăreață crossover din Europa și una dintre cele mai bune cântărețe ale lumii.

După mai multe concerte în România, printre care cel din 2005, susținut alături de trupa de rock simfonic care a consacrat-o, Nightwish, Tarja a bifat o serie de apariții notabile pe scenele din România, printre care și spectacolul de Crăciun susținut în 2015 pe scena Ateneului Român din București.

Germanii „Beyond The Black” vor concerta pentru prima dată în România, tot sâmbătă, 29 iulie, la ARTmania, potrivit organizatorilor.

Lor li se alătură pe afișul ARTmania Walkways, vedetele noului val de rock alternativ din Israel.

La ARTmania vor mai concerta alte patru trupe importante, și anume: Lacuna Coil, Riverside, You And Me At Six și Devin Townsend Project.

ARTmania va avea loc în 28 și 29 iulie la Sibiu.

Biletele pentru Festivalul ARTmania au fost puse în vânzare în rețelele eventim.ro, iabilet.ro și pe kompostor.ro. Prima tranșă de bilete promoționale a fost epuizată, astfel că în perioada de pre-sale, prețul unui abonament este de 190 de lei.

Loading...

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *