Proiecte și investiții în derulare în comuna Stroești

Cu cinci sate în administrare, comuna Stroești s-a dezvoltat în ultimii ani masiv, la nivel de infrastructură. Primarul Toma Ciolacu si-a stabilit obiectivele și  toate investițiile care s-au făcut, au îmbunătățit și modernizat localitatea. Drumuri asfaltate, instituții reabilitate, extinderi rețele de apă, plus alte obiective au ridicat standardul de trai al comunității.

În localitate continuă lucrările la finalizarea asfaltării și amenajării rigolelor pe ulițele Puiului, Măgurii și Găneștilor, din satul Dianu, iar în cel mai scurt timp se va întocmi documentația pentru realizarea obiectivului ”forare puț, în satul Dianu”, pentru a deservi suplimentarea alimentării cu apă în satul Aninoasa.

Potrivit primarului Toma Ciolacu, ”de curând s-a renovat și căminul cultural din satul Dianu, iar drumul s-a asfaltat. Urmează ca în perioada imediat următoare să se construiască podul Chioasa, peste râul Cerna, din satul Cireșu, investiție care are o valoare de circa 10 miliarde de lei vechi și care se va realiza cu fonduri de la Guvern, prin situații de urgență. Tot prin situații de urgență se va reabilita și alunecarea de teren din satul Dianu, punctul Păunești.”

Autoritățile lucrează la întocmirea a incă două  proiecte care vor fi depuse prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, unul pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea căminului cultural din satul Pojogi-Cerna și unul pentru asfaltarea a 8,8 km de drumuri și ulițe comunale.

Claudia POPA

 

Loading...

One comment

  • Lacramioara

    Poate ca ar trebui sa aibă in vedere rețea de canalizare , alimentare cu gaz , rigole pe marginea drumului ( pentru a se evita inundarea carosabilului pe drumul principal al satului Stroesti de la intrarea in sat dinspre Gorunesti ), trotuare și multe altele . E loc de mai bine .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *