Opt autobuze chinezeşti pentru transportul în comun recepţionate de Primăria Râmnicu Vâlcea în prezenţa ambasadorului RP Chineze

Un număr de opt autobuze chinezeşti produse de compania Golden Dragon din China au fost luni recepţionate de Primăria Râmnicu Vâlcea, în prezenţa unei delegaţii conduse de ambasadorul RP Chineze la Bucureşti, Huo Yuzhen.
„Când eram mici, ne jucam cu tot felul de jucării chinezeşti, cred că ne amintim cu toţii acea perioadă, când cele mai de calitate lucruri erau cele din China. Azi avem pentru vâlceni şansa de a oferi un transport confortabil, ecologic, asigurat de aceste autobuze noi, din China. Autobuzele prezentate acum aici au fost achiziţionate prin licitaţie de la reprezentanţa în România a companiei chinezeşti Cefin Trucks. Autobuzele sunt produse la comandă, întrucât reprezentanţa din România nu deţine stocuri, au o capacitate de 94 de locuri, din care 29 pe scaune, iar caroseria este prevăzută cu spaţiu pentru fotoliu rulant şi rampă manuală pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi”, a declarat viceprimarul Eduard Vârlan.
Maşinile au o garanţie de trei ani şi o perioadă de funcţionare fără reparaţii generale de 8 ani.
Valoarea totală a contractului este de 5.629.000 de lei, fără TVA.
Auobuzele au fost recepţionate în prezenţa ambasadorului RP Chineze Huo Yuzhen, aceasta spunând că este primul pas de colaborare economică între China şi municipalitatea din Vâlcea.
De altfel Primăria Râmnicu Vâlcea şi-a manifestat intenţia de a mai achiziţiona, în viitorul apropiat, alte 15 autobuze pentru transportul public în comun.
Astfel, în ultimii 10 ani, parcul auto al operatorului de transport în comun a fost reînnoit cu 24 de autobuze şi 10 microbuze. AGERPRES

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *