O mamă disperată din Tetoiu cere poliției să-i aducă fata de 14 ani acasă

Un caz social cu suspiciuni de relații sexuale cu minori se petrece în aceste zile la Tetoiu. O fetiță de numai 14 ani a fugit de acasă, iar mama nu o poate aduce înapoi.

Elena Mina Anghel, mama fetiței, ne-a relatat disperată întreaga întâmplare. ”Fata  se numește Lunca Valentina și am dat-o de mică în adopție la o familie Barbu, tot din comună, să o crească, iar acum, de curând, a fugit de la această familie și a venit la mine acasă. A stat vreo două săptămâni, iar în data de 1 februarie a dispărut. În seara zilei de 1 februarie, am apelat serviciul de urgență 112  și am anunțat că fiica mea, Lunca Valentina, în vârstă de 14 ani, a dispărut. A venit polițistul și ne-a spus că asta nu e treabă de urgență, că trebuia să așteptăm 24 de ore și apoi să sunăm la 112. Am aflat tot atunci că fata fugise în sat la un barbat, Olteanu, de vreo 33 de ani și ăla a adus-o acasă imediat când a aflat că eu am anunțat poliția.

După două săptămâni iar a dispărut și a lipsit vreo trei zile, iar luni dimineața, pe data de 15 februarie, m-am dus și am depus plângere la poliție și am cerut să i se facă un control ginecologic. De atunci au trecut trei săptămâni și nu am primit niciun răspuns, deși mi s-a spus că o vor lua de la acel barbat, ca să nu îi strice viitorul, să se țină de școală, și să o ducă la Vâlcea la control ginecologic. A stat două săptămâni la noi și a fugit la Olteanu.

De când am făcut plângerea sunt mereu amenințată și de ea, dar și de barbatul ăla, să îmi retrag plângerea. Eu cred că polițiștii ăștia nu fac nimic ca să rezolve cazul. Am anunțat și că sunt amenințată să îmi retrag plângerea și degeaba, tot nu se rezolvă nimic. Noi suntem oameni simpli, săraci și nu știm unde să mai cerem ajutor,pentru că ne este și frică dacă poliția nu face nimic. Ce poliție mai e asta, dacă ei nu fac nimic?!”, a declarat mama minorei, Elena Mina Anghel.

Ca răspuns la acuzațiile femeii față de poliția locală, purtătorul de cuvânt al IJP Vâlcea, Alina Teodorescu, a declarat că ”există un dosar penal întocmit, privind infracțiunea de activitate sexuală cu un minor, iar ancheta este în curs de cercetare”.

C.P.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *