Nu aş da un Mihăilescu pe 10 Turcance, 2 Câţi şi 5 Orbani

George Mihăilescu a fost numit definitiv director general al Romsilva.

Îl ştiu de o viaţă. De la discuţii despre jugastru, despre pepinierele pe care le-a pus pe picioare, despre amplele acţiuni de împădurire. Îl ştiu ca pădurar, ca unul serios, cu un simţ al umorului decisiv, cu un discurs elegant şi foarte plăcut. S-ar putea să fie politicianul care trebuie. Adică politicianul ca interfaţă a unui profesionist. A, şef de promoţie la Braşov, la facultatea aia a lor, a pădurarilor.

Nu am auzit pe nimeni să spună ceva împotriva lui George Mihăilescu, omul care a inaugurat un proiect uriaş. Acela de a moderniza toate drumurile forestiere până sus pe coamele munţilor ca să poată ajunge şi turistul comod pe vârfuri alpine. Omul de la care am primit cadou un alun roşu. Care s-a prins şi creşte frumos în colţul curţii.

Numirea lui Mihăilescu la Romsilva poate schimba total imaginea acestei instituţii. O poate face domestică, o poate face înţeleasă.

A, am uitat ce e mai important pentru unii. Este „pesedist”. Dar nu aş da un Mihăilescu pe 10 Turcance, 2 Câţi şi 5 Orbani. Nu l-aş da pe politicienii de prime time.

Liviu POPESCU

Loading...

One comment

  • Baranga Adriana

    Dl Mihailescu este sansa RNP sa se reabiliteze!
    Numai un profesionist de talia dumnealui poate sa repuna pe fagașul corect activitatea Romsilva!
    Felicitari!
    Invie speranta ca nu este totul pierdut!!👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *