Michiu(PNL): Până luni dimineaţă, Alina Gorghiu, Cristian Buican şi alţii trebuie să demisioneze

Ionel Michiu, primarul liberal al comunei Stăneşti, una dintre cele mai cunoscute voci PNL din Vâlcea, a cerut ca până luni dimineaţa, Alina Gorghiu, Cristian Buican ca de altfel toată conducerea centrală a partidului să-şi prezinte demisia.

„Este umilitor să mai stai azi în fruntea PNL, să conduci partidul Brătienilor şi să nu pleci din funcţie pe loc. Eu cer demisia Alinei Gorghiu, o demisie care se impunea imediat după locale, cer demisia lui Cristian Buican şi sper că toată conducerea centrală a partidului să plece. Nu avem harta naţională, dar acolo unde scorurile au fost de asemenea natură, se impun demisiile conducerilor judeţene. Să ai 40% acum un an şi să cazi la jumătate, înseamnă cel mai prost leadership, cele mai neinspirate liste. PNL nu are în faţă oameni de dreapta, PNL are o armată de oportunişti, de sinecurişti, un clan pe care electoratul autentic de dreapta l-a sancţionat. Nu PSD a câştigat alegerile, ci PNL s-a distrus pe el însuşi. Până luni dimineaţă, să avem demisiile celor de mai sus, pe masă”, spune Ionel Michiu.

Potrivit Exit-Poll-urilor, PNL a înregistrat mai puţin de jumătate din scorul obţinut de PSD la alegerile din 11 decembrie.

AP

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *