La Păuşeşti Măglaşi se construieşte un spital privat modern

Lucrările au fost demarate în această vară şi astfel în maxim 2 ani, la Păuşeşti Măglaşi, vom avea un Spital Modern, o investiţie privată, unitatea sanitară fiind finanţată de un investitor străin. Acesta se va afla la 10 km de Râmnicu Vâlcea.

Mai multe detalii nu au putut fi prezentate până în prezent ci pe parcursul investiţiei, administraţia locală fiind mulţumită de faptul că localitatea din Valea Olăneştiului a fost aleasă pentru o asemenea investiţie.

Spitalul va fi amplasat pe Drumul Staţiunilor, pe ruta Râmnicu Vâlcea – Băile Olăneşti, în zona rezidenţială a comunei Păuşeşti Măglaşi.

De altfel administraţia investeşte masiv în infrastructura urbanistică a localităţii, ştiind că a devenit în ultimii ani o destinaţie pentru cei care să-şi ridice locuinţe aici.

„Ne-am dori şi o responsabilitate mai mare a locuitorilor. Ne place mult când localitatea este apreciată de cei care o tranzitează dar, din punctul meu de vedere mai este mult de lucrat. La mentalitate aş spune. La modul cum depozităm gunoiul, cum avem grijă de natură, cum aruncăm deşeurile. Educaţia la nivel de familie, de şcoală, la serviciu. par detalii la prima vedere, dar acestea formează întregul. Vrem să arătăm ca elveţienii, dar trebuie să creştem ca ei să avem regulile lor de civilizaţie”, spune primarul Dediu.

Edilul are dreptate, pentru că se remarcă foarte multe gospodării noi, cu case frumoase, dar care au în faţă la strada principală lăsată vegetaţia să crească, sunt chiar multe terenuri în zona centrală neîngrijite, livezi lăsate în paragină, proprietăţi care par ale nimănui.

Cu toate acestea Păuşeşti Măglaşi este o localitate care se schimbă de la an la an, arătând deja a mic orăşel, cu o economie în creştere şi aşa cum am menţionat cu o viitoare clinică ultramodernă.

AP

Loading...

3 comments

 • Maria Minulescu - Carpiniș / Bucuresti

  Cât de interesant pare…!
  Poate intr-o zi va fi un orășel….poate….

  • Costel Din

   Orăsel atunci cînd va fi canalizare si cînd se vor vinde satele localitățiilor limitrofe fiindcă nu se înfrumusețează decît o parte din strada principală respectiv centrul comubei, etc, etc.

 • Costel Din

  Orăsel atunci cînd va fi canalizare si cînd se vor vinde satele localitățiilor limitrofe fiindcă nu se înfrumusețează decît o parte din strada principală respectiv centrul comubei, etc, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *