La Mădulari se mai asfaltează un drum

Zilele acestea, drumul comunal DC 63 A, care străbate satul Bănțești din comuna Mădulari , se află în plin proces de modernizare. Potrivit autorităților locale, drumul are o lungime de 1,993 m, iar investiția se realizează cu bani guuvernamentali, cu sprijinul Consiliului Județean Vâlcea.

”Mulțumim președintelui Consiliului Județean, Constantin Rădulescu, pentru sprijinul pe care ni l-a acordat în realizarea acestei investiții care deservește circa 150 de gospodării din satul Bănțești. Iată ca, acum se toarnă primul strat de uzură, iar oamenii vor avea asflat la poartă și cnsider că este o investiție deosebit de importantă pentru comunitate. Lucrările la alimentarea cu apă și canal sunt aproape pe finalizare, iar în scurt timp, în casele mădulărenilor va curge și apă la robinet. În paralel, continuăm și lucrările în satul Mamu , respectiv decolmatarea pârâului Ulioasa a fost făcută, iar acum se decolmatează pârâul Gorgăneasa, pe porțiunea de vărsare în râul Mamu ”, a declarat primarul localității, Ion Daniel Dimulescu.


Cu forțe proprii, în ultima perioadă de timp, autoritățile au reusit să asfalteze parțial drumul comunal 63, legătura dintre satele Dimulești și Bănțești. Totodată, administrația din Mădulari a mai depus un proiect prin FDI pentru  reabilitarea, modernizarea şi dotarea Școalii cu clasele I-VIII.

Până acum, oamenii din Mădulari nu au beneficiat de apă curentă, canalizare, drumuri asfaltate sau iluminat public modern.

Claudia POPA

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *