Investiții importante pentru comunitatea din Sinești

 

În ultimul timp în comuna Sinești s-au facut multe investiții, fiind vorba de reabilitări și modernizări la școala gimnazială , dar și construcția unei grădinițe. Autoritățile locale au investit masiv în infrastructura educațională, iar acum se lucrează masiv la reabilitarea, extinderea și modernizarea școlii gimnaziale, dar și la construcția grădiniței.

Totodată, târgul comunal s-a dat în folosință odată cu organizarea și sărbătorirea primei zi a comunei Sinești. Încă de acum două luni de zile, administrația locală a mai depus două noi proiecte care privesc 34 de kilometri de conductă de gaze și 16 kilometri de canalizare.

Cele două proiecte de dezvoltare sunt înscrise pentru finanțare din Fondul de Dezvoltare și Investiții, iar potrivit primarului Cristian Burleanu, ” dacă se va obține finanțare, toate satele, respectv : Valea Stejarului, Urzica, Ciucheți și Popești vor avea canalizare. În ceea ce privesc gazele naturale, pot spune că avem stația de gaze chiar în localitate si având această oportunitate, sperăm ca investiția să fie finanțată.”

Claudia POPA

 

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *