I.R.L nu va deveni partid politic, dar isi propune sa unifice dreapta

Iniţiativa România Liberală (IRL) nu va deveni niciodată partid, dar va întreprinde demersuri pentru o „unificare a dreptei”, au susţinut, joi, la Râmnicu Vâlcea, într-o conferinţă de presă, liderul IRL, Vlad Moisescu, vicepreşedintele Consiliului Director al IRL, Diana Tuşa şi Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢ-CD. Cei trei au fost prezenţi la Râmnicu Vâlcea pentru a pune bazele filialei locale a IRL, care va fii coordonată de medicul vâlcean Nicolae Jivan.
Moisescu i-a invitat pe toţi oamenii de afaceri care „au rezistat cu firmele lor, în ultimii ani, fără să intre în faliment, în insolvenţă, fără să intre în puşcărie, să se alăture Iniţiativei România Liberală”.
„Dacă industriaşii şi oamenii de afaceri din România au reuşit să se adapteze, clasa politică actuală este aceeaşi din 2000. În prezent este o anomalie tot ce se petrece în plan politic”, a afirmat Moisescu.
La rândul ei, deputatul Diana Tuşa a declarat că agenda cetăţenilor diferă de cea a politicienilor, „cei din urmă impunând-o din păcate pe a lor”.
„De 23 de ani avem numai reforme, iar românii se sperie deja de aceste reforme continue. Avem atâtea reforme ale învăţământului, dar în 2013 o treime din elevi nu iau bacul, avem atâtea reforme în sănătate, dar ni se spune acum „cotizaţi sau nu cotizaţi, veţi primi aceleaşi servicii medicale”, a subliniat Tuşa.
Liderul PNŢ-CD, Aurelian Pavelescu a spus că judeţul Vâlcea are nevoie de o schimbare „radicală a modului de a face politică”.
„Acest judeţ este roşu de după 1989. Şi se vede asta în eşecul economic de astăzi. Dreapta este cea care va aduce bunăstare României. Prin IRL vom reuşi să adunăm toate partidele de dreapta, sper că se va trece peste orgolii şi anul viitor dreapta va renaşte în România”, a spus Pavelescu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *