Grigorescu, uns de Tăriceanu candidat la Primăria Râmnicului

Co-preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat joi, la Râmnicu Vâlcea, că adversarii formaţiunii sale politice în campania electorală sunt liberalii, şi nu social-democraţii.

„Noi nu nu ne adresăm electoratului de stânga. Avem altă viziune, nu suntem adepţii ajutoarelor sociale, electoratul nostru este cel cu viziune de dreapta şi de centru-dreapta, ţinta noastră este clasa de mijloc şi, de aceea, în această campanie electorală, adversarul nostru este PNL, partid sub care sigla căruia s-au ascuns cei de la PDL. PNL este partidul care a făcut zid în faţa ministrului justiţiei, cea care a declarat că drepturile omului sunt un lux. (…) Campania noastră se va face prin consultări directe cu cetăţenii, mesajul nostru trebuie să ajungă şi în mediul rural, acolo unde sursele de informaţii şi internetul nu sunt o regulă”, a precizat Tăriceanu, conform Agerpres.

Acesta a cerut echipei ALDE Vâlcea să fie unită, deschisă spre cooptarea de noi membri şi să lupte „nu pentru locul trei, ci pentru locul doi în judeţul Vâlcea”.La finalul întâlnirii de joi cu activul local de partid, Tăriceanu l-a desemnat pe copreşedintele ALDE Vâlcea, Dumitru Lovin, proaspăt demisionar din PSD, drept consilier personal şi responsabil cu campania electorală pentru regiunea Olteniei.

Totodată, Remus Grigorescu, şi el recent demisionar din PSD, a fost desemnat candidatul ALDE pentru Primăria Râmnicu Vâlcea.

În orice caz, prezenţa lui Remus Grigorescu în această campanie electorală schimbă jocurile, în sensul că, cel mai sigur, candidatul „la oha”,  cel al PNL, Grigore Crăciunescu, este mutat pe locul IV, iar ALDE ia un avantaj bun prin prezenţa charismaticului universitar. De altfel, lupta din această campanie va fi pentru locul II, la prima vedere, şi pentru al doilea viceprimar al Râmnicului.
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *