Bregovic concertează la Râmnicu Vâlcea cu casa închisă, pe una din cele mai moderne arene din România

Ne mai despart doar 24 de ore până la Evenimentul Muzical al anului de la Râmnicu Vâlcea. Toate cele peste 3000 de bilete au fost vândute iar noua Arenă este pregătită să primească pe unul dintre cei mai cunsocuţi muzicieni internaţional, Goran Bregovic.

De altfel acesta este primul mare nume din muzica internaţională care cântă la Râmnicu Vâlcea, un nume care nu mai are nevoie de prezentare.

Cine a urmărit filmele lui Emir Kusturica, cine l-a ascultat pe Iggy Pop, cine are în suflet filmul dar şi melodia din Arizona Dream nu are cum să nu vină un mega show, la una din cele mai moderne arene de spectacol din ţară.

Aşadar, Goran Bregovic revine în România pentru un recital la Râmnicu Vâlcea. Acesta va concerta împreună cu Elena Gheorghe şi „Wedding & Funeral Orchestra” pe 7 septembrie, la Arenele ”Traian”.

Dacă pentru Goran Bregovic, prezenţa la Râmnicu Vâlcea este o premieră, nu acelaşi lucru se poate spune despre Elena Gheorghe. Talentata solistă i-a mai încântat pe râmniceni în 2015, în cadrul ”Maratonului Olteniei”, potrivit Primăriei Râmnicu Vâlcea.

În vara lui 2018 sau anul acesta, în iunie, pe splaiul Independenţei, artista a cântat în cadrul unor evenimente estivale. De data aceasta, frumoasa interpretă cu origini aromâne va face pentru spectatorii de la Arenele ”Traian” o incursiune în muzica machedonească alături de formaţia ”Steaua di Vreari”, o altă prezenţă-premieră în Râmnicu Vâlcea.

Goran Bregovic a concertat ultima oară în România în luna aprilie a acestui an, când şi-a promovat la Sala Palatului ultimul său album, ”Three Letters from Sarajevo”. Artistul de 69 de ani urmează să revină în Capitală în octombrie, împreună cu orchestra sa, ”Wedding & Funeral Orchestra”.

Concertul lui Goran Bregovic de sâmbătă seara va fi preluat şi difuzat de TVR.

Liviu POPESCU

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *