Ramnicu Valcea Week

Gheorghe Dincă, posibil cel mai mare criminal în serie din România (posibil peste 20 de victime)

România a avut până la Dincă doar 4 criminali în serie – Vera Renczi, în 1920; Ion Rîmaru în 1970; Vasile Tcaciuc şi Romulus Verdeş.
Apar noi detalii pur şi simplu terifiante din cazul Caracal. Se pare că cele două victime recunoscute până acum de Gheorghe Dincă sunt doar vârful icebergului. Criminalul din Caracal este suspectat că a avut o viaţă plină de crime şi ar fi unul dintre cei mai prolifici criminali în serie care au existat vreodată în România. Noi informaţii pe surse arată cu adevărat anvergura cruzimii monstrului.

Anchetatorii au confirmat faptul că în curtea lui Gheorghe Dincă s-au găsit rămășițele a cel puțin trei victime. Cu toate acestea, surse apropiate anchetei susțin că numărul ar putea fi mult mai mare și s-ar apropia de 20. Surse din anchetă susțin pentru ziare.com că există mai multe indicii conform cărora Gheorghe Dincă ar putea fi cel mai mare criminal în serie din istoria României.

Audierea a avut loc după ce acasă la suspect s-ar fi găsit telefonul unei tinere, dispărută de acasă și găsită moartă într-un parc din Craiova acum câțiva ani. În acest caz este vorba despre Alexandra Goghez, o tânăra de 17 ani care a dispărut de acasă în 2015 și care a fost găsită moartă în parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova. Față era decapitată și s-a dovedit că fusese jefuită și violată.

Amintim că Alexandru Cumpanasu, șeful ONG-ului Coaliția Națională pentru Modernizarea României, care este unchiul Alexandrei, a anunțat, vineri seară, că oasele găsite în casă lui Gheorghe Dincă aparțin fetei. Există indicii și în curtea lui Gheorghe Dincă. Gropile cimentate, modul de operare al lui Gheorghe Dincă, faptul că a știut să pună cauciucuri peste corpul pe care îl băgase la incinerat, dar și instalațiile improvizate găsite în curtea criminalului.

Toate indiciile arată că Dincă comite crime de mai mulți ani și la momentul uciderii Alexandrei avea deja experiență. Precizăm că Gheorghe Dincă a recunoscut, la sfârşitul săptămânii trecute, că a ucis-o pe Alexandra, dar şi pe Luiza, o fată de 18 ani dispărută în urmă cu 3 luni. Totodată, Dincă a fost audiat marţi şi în cazul unei a treia crime.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *