Gazele naturale, următorul proiect al primăriei Berislăvești

Reîntors la cârma primăriei Berislăvești, primarul Ion Bușagă a demarat în forță implementarea proiectelor de modernizare a tuturor drumurilor și a construirii grădinițelor din localitate. Potrivit acestuia, pentru cele două proiecte pe care le are primăria, unul de 21 de drumuri, cu fonduri guvernamentale și încă unul de 10 drumuri cu fonduri europene, se estimează ca, până la sfârșitul anului, să fie realizate în proporție de peste 70 la sută.

” În localitate se lucrează și la cele două grădinițe, una cu program prelungit și una cu program normal. Este foarte important să avem o grădiniță cu program prelungit. Tinerele familii au nevoie de o astfel de grădiniță, pentru a-și putea lăsa copii în siguranță și pe mana unor cadre didactice pregătite”, a relatat edilul.

Următorul proiect care este deja eligibil și se va derula prin Grupul de Alianță Locală, cu fonduri europene, presupune dotarea căminului cultural cu o instalație de sonorizare, iar prin Fondul de Dezvoltare și Investiții primarul Bușagă va depune proiect pentru introducerea gazelor naturale.

”Vom depune proiect pentru gazele naturale. Acest proiect este de departe, cel mai important, pentru orice localitate. A avea gaze în comună, pți atrage cu ușurință orice investitor și nu numai atât, chiar și populația își dorește să aibă condiții decente de încălzire pe timpul iernii”, a declarat primarul Bușagă.

Claudia POPA

 

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *